Četvrtak, 09 Lipanj 2016 16:03

Hattat traktori pobudili pažnju hrvatskih poljoprivrednika

Nakon što su u baranjskom selu Petlovac nedavno prodana dva nova Hattat traktora A110 od 103 konjske snage, bilo je vrijeme da se u tom mjestu nadomak Belog Manastira i granice s Mađarskom održi i njihova promocija.

Zdravko Stoshiki, prodajni manager za Balkan također je iz Makedonije i sa ekipom iz turske tvornice stigao je u Petlovac. Stigao je sa specijalnim promotivnim kamionom. Osim u Petlovcu, ista prezentacija je održana je i na jezeru Šoderica u Koprivnici, gdje su se, kao i u Baranji posjetitelji upoznavali s modelima ovih traktora, ali najviše s traktorima A serije, posebice tip A110 snage 103 konjske snage.

Novi je uvoznik traktora Hattat iz turske AgroPMD iz Osijeka i Koprivnice. "Ovo je naš novi adut na hrvatskom tržištu i jako smo zadovoljni što smo vodstvom turskog proizvođača uspješno dogovorili suradnju", ističu u AgroPMD-u.

Novi adut na hrvatskom tržištu

Hattat A serija traktora objedinjuje modele traktora različitog raspona snage (50 do 120 KS), zbog čega ih u matičnoj zemlji često nazivaju turskim hrvačima. Traktori se izvoze u preko 20 zemalja, a u Poljskoj je brand Hattat bio izabran za traktor godine.

Voćarski traktori A serije pogodni su za sve vrste radova u voćnjacima, povrtnjacima i vinogradima. Od voćarskih do kompaktnih modela, svi su svojim dimenzijama i performansama prilagođeni svim uvjetima rada te osiguravaju udobnu vožnju, superiornu pokretljivost te lako i jednostavno okretanje.

Perkins motor od 50 do 79 KS

U Hattat traktore ugrađen je 3-cilindrični Perkins motor s rasponom snage od 50 do 79 KS (37 kW, 50 kW, 58 kW) i zapreminom od 3.300 ccm. Voćarski traktor je pogodan za sve vrste radova u voćnjacima, povrtnjacima i vinogradima. Sa pogodnim dimenzijama i performansama osigurava udobnu vožnju, superiornu pokretljivost i lako i jednostavno okretanje.

U Hattat A110 traktore ugrađen je 4 cilindrični Perkins motor, zapreminom od 3.300 ccm.

935x150