Četvrtak, 15 Prosinac 2016 19:08

Božićni bal lipicanaca u subotu - glazbeno scenski konjički spektakl VELIKO PUTOVANJE

U subotu u zatvorenoj jahaonici đakovačke ergele na Pastuharni u 17 i u 20 sati povodom pet godina održavanja Božićnog bala lipicanaca održati će se Glazbeno-scenski-konjički spektakl pod nazivom Veliko putovanje

Nova božićna priča pod imenom „VELIKO PUTOVANJE“ je glazbeno-scenska predstava s konjima, te brojnim jahačima, vozačima, plesačima i statistima u raskošnoj baroknoj odjeći.

Veličanstveno putovanje lipicanca kroz stoljeća. Od čarobnih noći orijenta, do sunčane Andaluzije... preko Francuskog dvora Marije Antoanete... do bajkovitog zimskog Beča, naravno put nas vodi u kraljevstvo lipicanaca Lipicu… sve do najljepšeg Božićnog bala u Hrvatskoj... BAL LIPICANACA U ĐAKOVU.

Božićni bal lipicanaca održava se 17. prosinca 2016. godine (subota) u zatvorenoj jahaonici ergele u Đakovu. Organizirana su dva termina: PRVA PREDSTAVA u 17:00 sati, a DRUGA PREDSTAVA u 20:00 sati. Cijena ulaznice je 80,00 kn za sjedeća mjesta, a 40,00 kn za stajanje.

Gosti večeri: Ergela LIPICA iz Slovenije, Udruga LIPICANSKA BAROKNA RASKOŠ i brojni atraktivni statisti. Na prostoru ispred jahaonice održati će se i ADVENTSKI SAJAM.

Napomena: za djecu  u pratnji odraslih koja ne koriste sjedalo nije potrebna ulaznica. Trajanje predstave cca. 50 minuta uz ograničen broj mjesta. Molimo goste da prilikom posjeta Božićnom balu lipicanaca uzmu o obzir mogućnost niskih temperatura, te da se prikladno odjenu.

OBAVEZNA REZERVACIJE ULAZNICA:

Tel: 031/822 - 535   Gsm: 099/215 - 2378

Kontakt osoba: Silvija Butković, viši stručni referent za turizam i marketing

935x150