Ponedjeljak, 28 Veljača 2022 13:09

Nagrade Odabrale mame za ABC sir i Kravica Kraljica mlijeka

ABC sir i Kravica Kraljica svježe i trajno mlijeko pobjednici su u svojim kategorijama u ovogodišnjem istraživanju Odabrale mame

Odabrale-mame-abc-sir-2022

Osvojiti titulu najboljeg proizvoda prema ocjenama hrvatskih majki važno je za svaki proizvod i uslugu, a za prehrambene proizvode ta je titula posebno značajna jer su upravo mame one koje odabiru ono što je najbolje za njihove obitelji. U vrlo kratkom roku ocjenjivanje Odabrale mame postalo je vrlo zapaženo na hrvatskom tržištu, a oznaka na proizvodu potrošačima predstavlja preporuku za kupnju proizvoda jer je utemeljena na iskustvima mama koje su taj proizvod probale i ocijenile.

ABC sir je četvrti puta odabran za najboljeg u kategoriji mliječnih namaza i jedan je od rijetkih prehrambenih proizvoda koji mame kontinuirano preporučuju i ističu kao najboljeg. Za to je sigurno zaslužna četrdesetogodišnja tradicija proizvodnje u kojoj je fokus na samo tri odabrana sastojka – mlijeku, vrhnju i maloj količini morske soli. Zbog svoje svježine, okusa i teksture ABC sir je omiljen među svim generacijama potrošača u obitelji. Mame posebno ističu da ga zbog jednostavnih domaćih sastojaka rado odabiru za obrok najmlađima i to već od ranog djetinjstva.

Po prvi puta mame su za najbolje svježe i trajno mlijeko odabrale novi brend Kravica Kraljica. Ovo 100% domaće mlijeko, za koje je poznata sljedivost proizvodnje do svake farme, na tržištu je manje od godinu dana, a potrošače je već osvojilo svojom pojavom i okusom. Svježe mlijeko Kravica Kraljica s 3,2% mm ima rok trajnosti od 21 dan, dvostruko više od standardnog svježeg mlijeka na tržištu. Jednako kao i trajno, UHT mlijeko, proizvedeno je isključivo od domaćeg mlijeka s farmi Belja, Vupika i 300 obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava diljem Slavonije i Baranje.Za mame je važna domaća proizvodnja hrane i rado u svoje košarice stavljaju upravo hrvatske proizvode, a kao posebnost trajnog i svježeg mlijeka ističu i prepoznatljivo ekološko pakiranje.

Uz nagradu Odabrale mame ABC svježi krem sir je osvojio brojna domaća i međunarodna priznanja za kvalitetu i jedan je od najsnažnijih regionalnih brendova. Novi brend mliječnih proizvoda Kravica Kraljica je proglašen za najbrže rastući brend na hrvatskom tržištu u prošloj godini, a tome su svakako pridonijele i mame koje su upravo mlijeko Kravica Kraljica odabrale za svoju djecu.

Odabrale-mame-kravica-kraljica-2022

935x150