Četvrtak, 28 Travanj 2022 14:05

Škola voća i povrća

Kaufland poziva osnovne škole da se prijave na kreativno natjecanje i svojim učenicima osiguraju isporuku svježeg voća i povrća za cijelu godinu.

Natjecanje traje od 25. travnja 2022. do 20. svibnja 2022. godine, a u njemu mogu sudjelovati sve javne osnovne škole u Hrvatskoj za koje se ne naplaćuje školarina. Ove godine zadatak za škole vrlo je zanimljiv jer se od učenika traži da izrade „zdravu kuharicu“ s crtežima i receptima koji sadrže voće i povrće.
Kroz projekt Kaufland škola voća i povrća djeci u osnovnim školama svaki tjedan tijekom cijele školske godine osigurava svježe voće i povrće. Ovaj dugogodišnji projekt, pokrenut još 2017. godine, ima isti cilj kao prethodnih godina - podići svijest o zdravoj prehrani među djecom te osigurati zdrave obroke za školarce.
Prošle je školske godine Kaufland u ovaj donacijski projekt uključio i sve osnovnoškolske ustanove s redovitim i posebnim programima za djecu s teškoćama u razvoju koje su se prijavile na natjecanje, a ove godine škole za djecu s posebnim potrebama natječu se međusobno u šest regija.
Pravila natjecanja i više informacija dostupno je na službenoj stranici Kauflanda putem poveznice kaufland.hr/skolavip
Pripremio: Tomislav Radić

935x150