Srijeda, 29 Ožujak 2017 09:13

Proljetni hit u Bjelovaru: Kanadsko ruska korporacija predstavlja traktore i kombajne

AGRO PMD iz Osijeka zastupnik Versatile traktora i Rostselmash kombajna primjerke tih strojeva dovozi i na sajam u Bjelovar. Rusko kanadska korporacija ozbiljno je odlučila ulaziti na tržišta ovog dijela Europe. Na priloženom snimku možete vidjeti i probu jednog takvog traktora u Agrokoru.

logo agropmd

versatile logoI ove godine proljetni sajam u Bjelovaru tvrtka AgroPMD d.o.o. iz Osijeka iskoristiti će da izloži veliki broj strojeva brandova koje prodaju na hrvatskom tržištu. Opet na, sad već uobičajenom mjestu, kod glavnog ulaza na sajam na 1000 četvornih metara prostoraVIŠE

Kada su u pitanju traktori zasigurno će dominirati kanadski Versatile od 300 konjskih snaga. Međutim, AgroPMD veoma dobre rezultate prodaje postiže s traktorima manje snage, a to su turski Hattat, a na štandu će posjetitelji moći vidjeti modele A110, A80, kao i Hattat T serije. Kanadsko ruska korporacija Versatile Rostselmash posebnu pozornost daje kombajnima s Cummins motorima. U Bjelovaru će to biti Vector 420 i silažni kombajn RSM1403, a tu će biti i Oros adapter za pet redi.

agropmd bjelovar djevojke

 

SAZNAJTE MALO VIŠE O VERSATILE TRAKTORIMA

Traktori i kombajni poznati u Kanadi i SAD-u po svojim ogromnim snagama viđeni su prije dva mjeseca na Agro Mash expo u Budimpešti. No, Kanađani i Rusi koji su vlasnici te firme ne štede vrijeme. Stižu već i u Bjelovar. Inače, ovi proizvođači imaju i VERSATILE DELTATRAC, zglobni traktor,a najčešće gusjeničar. S 435-620 KS i Cummins motori doista zvuči ogromno i zasigurno će uskoro naći mjesto i na našem tržištu. Najveći za sada koji se nude su oni od 550 ks. Adhezivna masa kotača: 25-28 t, motor: Cummins QSX15 15 lit. Common Rail, prijenos snage: Full PowerShift mjenjač 16x4 brzine i širina gumene gusenice: 30” ili 36”  samo su neke od karakteristika ovoga traktora. No, Hrvatima će zasigurno Deltatrac biti jako zanimljiv, ali mnogo zanimljiviji će iz te tvornice biti VERSATILE MFWD tipovi u rasponu od 260-310 KS. Kod njega su slijedeće karakteristike koje ističemo. Učinak: 260-340 KS -Cummins motori, adhezivna masa kotača: 11-15 t a sve to pokreće motor Cummins QSL9 8,9 lit. Common Rail. Prijenos snage je full PowerShift mjenjač 16x9 brzine. Malo više o tim kanadskim traktorima možete pročitati na linku PROČITAJTE O VERSATILE TRAKTORIMA.

versatile can2 550

KOMBAJNI IZ TVORNICE U ROSTOVU NA DONU

No, ista tvornica ima i kombajne. Bit će oni i u Bjelovaru. VERSATILE Vector 420 E ima motor: 220 KS (Cummins QSB 6.7 L) a kojem je širina kose pet metara i bunker od 6000 litara, te promjer bubnja 800 mm.
VERSATILE RT 490 s aksijalnim rotorom ima motor od 450 KS (Cummins QSB 6.7 L) i širinu kose: 6-9 m, te bunker od 10500 L i promjer bubnja: 800 mm. No, VERSATILE Panther 400 je silo adapter neovisan o redovima 4,5 i 6m (KEMPER CHAMPION 445) čija je širina kose pet metara. U Agro PMD ističu veću dobit koju nose ovi strojevi. U reklamama u Kanadi ističu da je to vršidba bez lomljenih sjemena i da su sve čista sjemena u bunkeru, te veoma nisku potrošnju goriva.

logo agropmd

 

Video sadržaj

935x150