Ponedjeljak, 14 Studeni 2016 12:32

Faresin teleskopski utovarivači i mikser prikolice s bolonjskog sajma još prisutnije u Hrvatskoj

Predstavnici tvrtke AgroPMD iz Osijeka i Koprivnice posjetili su štand Faresin industries na sajmu u Bologni. Nakon razgovora dvaju uprava zaključeno je da se na hrvatsko tržište ulazi još većim intenzitetom nego li do sada.

Radi se o obje skupine proizvoda. Teleskopskim utovarivačima, te mikser prikolice. Za sajam u Bologni ova je tvornica izašla s novim modelima, pojačanim s novim inovacijama i tehnološkim dostignućima. Naši fotografi, te oni same tvornice Faresin na svojim fotografijama donose dijelić atmosfere s njihova štanda na sajmu EIMA, a koje možete vidjeti u priloženoj fotogaleriji.

U samohodne mikserice imaju još udobnije kabine i novije serije motora, dok kod vučenih mikserica PTO sistemi su bolje odrađeni radi upravljanja iz kabine traktora, odnosno radi se o poboljšanom prijenosu kod tih strojeva koji se upotrebljavaju na govedarskim farmama.

Vidjeli smo i novi Telehendler 6,26 ali i s novim eko motorom. Na sajmu je upravo i bilo mnogo proizvođača ovakvih strojeva, a po našoj ocjeni upravo Faresin za hrvatsko tržište predstavlja ono što je neophodno govedarskim farmama za koje se ipak očekuje oporavak i novi zamah s novim mjerama ruralnog razvoja Europske unije.

935x150