Srijeda, 12 Veljača 2020 09:07

Odlična prilika - prodaju se povoljno Samson prikolice za razbacivanje stajnjaka

Dvije prikolice za razbacivanje krutog gnoja poznate danske marke SAMSON prodaju se po povoljnoj cijeni.

SP 15       22.500 eura plus PDV%

SP 11       25.500 eura plus PDV%

Radi se o dvjema prikolicama koje su bile u najmu ili korištene u prezentacijama, redovito su održavane i za kupnju se možete javiti u AgroPMD iz Osijeka ili na mobitel 0922915993

samson sp15ds

Razbacivači SP serije su u stanju da manipuliraju sa svim vrstama materijala pogodnih za rasturanje. Od stajnjaka, krečnjaka, komposta do industrijskih nuzproizvoda.

Samson SP15 kapaciteta 15 kubika koji se može i povećati dodavanjem modula i do 17 kubika. Sama prikolica je lagana jer je izrađena od čelika tipa Domex. No, prednosti ove prikolice za sva kruta gnojiva su i ta što se zbog položaja točkova i tehnologije mogu upotrebljavati s traktorima od svega 130 konjskih snaga.

samson sp15 d

A i moguće je s njom raditi kada su loši uvjeti za rad u polju zbog obilnih kiša i blata. Naime, upravo u Danskoj gdje se i proizvode, uvijek su takvi nepovoljni uvjeti. A i kod nas je važno da se ovakva gnojidba radi kada je slobodan traktor na imanju. Prema riječima Szabe, treba obratiti i pažnju na odlično rješenje lanaca koji i ako se pokidaju lako promijene bez izbacivanja materijala. A i način razbacivanja je patentiran od strane Samsona.

samson sp15 a

935x150